Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

 Hengittämällä hyvää oloa

Hoitava Hengitys HB ®
-intensiivikurssit. 

 Hengityksemme häiriintyy helposti esim. stressin, kiireen ja jännittyneisyyden johdosta. Hoitava Hengitys HB ® -intensiivikurssilla opit korjaamaan hengitystäsi. Sen avulla voit saada helpotusta kuorsaukseen, uniapneaan, väsymykseen, uupumukseen, muistiongelmiin, astmaoireisiin, allergiaoireisiin, yöllisiin lihaskramppeihin, paniikkihäriöihin ja stressiin.

Hoitava Hengitys HB ® perustuu lääkäri Konstantin Buteykon kehittämään menetelmään, jolla normalisoidaan häiriintynyt hengitys. Saat myös helppoja käytännön ohjeita/harjoitteita, joiden avulla jaksat paremmin liikunnassa ja palautuminen nopeutuu. Lisää tehoa ja kestävyyttä liikuntaan! Sopii hyvin myös mielen ja stressin hallintaan.

Kurssi koostuu teoriaosuuksista sekä käytännön harjoittelusta. Hinta 45-95 €/hlö riippuen kurssin sisällöstämja pituudesta.

Kurssi hinnaltaan 95 euroa  sisältää aamukahvin/teen, lounaan ja iltapäiväkahvin/teen alla olevan ohjelman mukaisesti. Käteismaksu tai ennakkolasku tilille, pankkikorttikonetta meillä ei ole. Ohjaajana toimii Tiina Hakala.

Kurssiohjelma:

9.00 Aamukahvi/tee ja suolainen leivonnainen

9.30 Teoriaosuus
Häiriintynyt hengitys, merkit ja oireet
Miksi hengästyn, vaikka olen hyvässä kunnossa? Miksi herään aamulla väsyneenä?
Hengityksen merkitys astman, kuorsauksen ja uniapnean kehittymisessä
Hyvä - paha hiilidioksidi ja sen tärkeä merkitys kehon toiminnoille!
Miten hengitän ja miten voisin hengittää voidakseni paremmin?
Arkihengitys hallintaan —> stressi hallintaan!

11.30 Hengitysharjoitus

12 Lounas ja happihyppely 
Lämmittävä kasvissosekeitto, leipä, voi, vesi, kahvi/tee Ruoka on gluteeniton, laktoositon. Ilmoita muista ruokarajoitteista etukäteen. Gluteeniton leipä tuodaan pyydettäessä.

12.30 Teoriaosuus
Miten korjataan häiriintynyt hengitys?
Hengitys ja liikunta! 
Hoitava Hengitys HB ® -harjoitteet sopivat jokaiselle liikkujalla ja urhelijalle!

14.30 Hengitysharjoitus lenkkeillen Sasin kauniissa maalaismaisemissa. 
Lisää tehoa ja nautintoa liikuntaan!

15.30-16.30 Päätöskeskustelu ja kahvi/tee ja leivonnainen.

Paikkavaraukset p/txt 0405316349, fb-viestillä tai sauna@miinansavusauna.fi

Hämeenkyrön Miharintie 318, Sasi

Tervetuloa!

 

#hoitavahengitys #hengitähyvääoloa #hyväolo #kinkunsulatus #selluliittihoito #rentoutushoidot #turvehoito #rentoutus #smartum #tampere #hämeenkyrö #sasi #kokoustila #juhlatila #pikkujoulut #perhejuhla #selluliittihoito  #arjestairti #hemmotteluilta #hemmottelut #epassi #tykyseteli #tykypäivät #tyhypäivät #työhyvinvointi #syntymäpäivät #kahdenhengenhemmottelut #liukukuppaus #kehonpuhdistus #hoitoturve #turvehoitaaTervetuloa Miinan Pirttiin 

Uusia tuulia meillä Sasissa. Savusaunatoiminta päättyy kokonaan.

Palvelemme teitä  arkiterveyteen liittyvissä järjestämällä kaikille sopivia intensiivikursseja, luentoja ja yksilöohjausta. Erityisen sopiva tyhypäivän ohjelmaksi. Kurssit ja luennot voidaan pitää vaikka työpaikalla.

Hoitava Hengitys HB ® -kurssilla/-luennolla  opit korjaamaan hengitystäsi. Sen avulla voit saada helpotusta kuorsaukseen, uniapneaan, väsymykseen, uupumukseen, muistiongelmiin, astmaoireisiin, allergiaoireisiin, yöllisiin lihaskramppeihin, paniikkihäriöihin ja stressiin.-intensiivikursseja, -luentoja ja yksilöohjausta.  

Hoitava Hengitys HB ® perustuu lääkäri Konstantin Buteykon kehittämään menetelmään, jolla normalisoidaan häiriintynyt hengitys. Saat myös helppoja käytännön ohjeita/harjoitteita, joiden avulla jaksat paremmin liikunnassa ja palautuminen nopeutuu. Lisää tehoa ja kestävyyttä liikuntaan! Sopii hyvin myös mielen ja stressin hallintaan.

Hoitava Hengitys HB ® -kurssit ja luennot sopivat hyvin tyky- tai tyhypäivän tai virkistyspäivän ohjelmaan. On mahdollista tulla myös työpaikalla tai muihin tiloihin kouluttamaan. Kysy lisää txt/p. 0405316349 tai sauna@miinansavusauna.fi

 

 Tie terveyteen käy mahan kautta

-kurssilla/-luennolla opit tuntemaan monimutkaisen ruuansulatusjärjestelmämme yksinkertaisesti ja saat ymmärrystä miksi ruuansulatus ei aina toimi. Kurssilta saat eväitä jaksamiseen ja helpompaan arkeen. Turhaan ei sanota, että suolisto on kehon toiset aivot .  

 

Kanoottivuokrausta

Kesällä taas vuokraamme kanootteja. 

https://www.facebook.com/Miinansavusauna/

Soita tai tekstaa p. 040 531 6349 tai laita s-postia sauna@miinansavusauna.fi

 

Smartum-setelit  ja E-passi  & Tyky-seteli käyvät meille. 

KANOOTTIVUOKRAUS alk. 15€, soita tai txt p. 040-5316349  Vuokraa kajakki, inkkarikanootti tai perhe/mieheistökanootti!

Ylen saunapäivänä 27.7. savusauna ja tynnyrisauna lämpimänä  klo 12-14 sekä 16-20. Sauna-aika 2 tuntia. Sekasauna, omat pyyhkeet mukaan. Ranta ei sovi uimataidottomille, eikä heikon uimataidon omaaville. Lapset vain vanhempiensa valvonnassa.

Tilat ja ranta eivät sovi liikuntarajoitteisille.

Saunalipun hinta 12 eur, lapset 5 eur.

 

Vuokraa kanootti ja nauti luonnosta veden äärellä! Kanoottivuokraus toimii itsepalveluna. Varaukset ja ohjeet txt/p. 0405316349. 

Tunnelmalliset kokoukset, koulutukset, tykypäivät  ja savusaunaillat

  

Hyvät tilat seurusteluun, sisällä iso perinnepirtti ja vilvoitteluhuone. Ulkona rehevässä puutarhassa ja laiturilla pöytiä ja tuoleja.

Savusaunomaan meillä mahtuu n 12 henkilöä yhtäaikaa ja tynnyrisaunaan 6-8 henkilöä.

Hyvä ranta uimiseen, mutta ei sovellu uimataidottomille.

Valkokangas ja videotykki käytettävissä.

 

Kysy lisää txt/p. 0405316349 tai sauna@miinansavusauna.fi